+31 (0) 186 603 600

Over ons

sgdentalshop is een dental online webwinkel van Schouten Dental. Schouten Dental is al sinds 1937 gespecialiseerd in het leveren van vorm- en giet materialen en systemen voor de dentale sector. Schouten Dental introduceerde in 1937 tandtechnisch afdrukgips en ontwikkelde vanaf die tijd diverse klasse 1 t/m 5 kwaliteitsgipsen.

Inmiddels is Schouten Dental | sgdentalshop ontwikkeld tot een full service dental leverancier met de specialisatie in de digitale tandtechniek, tandheelkunde en tandporthethiek en leverancier van veel vorm- en giet materialen, speciale producten en aanverwante artikelen binnen de dentale sector. Nog steeds is dental gips één van de belangrijkste tandtechnische producten. Schouten Dental biedt diverse eigen merken gipsen en merken van bekende gips fabrikanten. Naast gipsen zijn er ook afdruk materialen zoals siliconen materialen, putty producten en diverse vloeistoffen zoals separatie vloeistoffen, reinigingsproducten, glansmiddelen en andere belangrijke aanverwante producten en vloeistoffen. 

Met digitale technieken zoals het 3D printen van tandtechnische producten is Schouten Dental de speler op de Nederlandse en Belgische markt. Wij bieden een ruim assortiment aan 3D printers gespecialiseerd en ontwikkeld voor de dentale sector en hebben een zeer breed assortiment aan 3D print vloeistoffen voor deze 3D technieken. Schouten Dental is een onderdeel van Schouten Group en heeft meerdere divisies met gespecialiseerde producten en diensten voor medische-, dentale- en industriële toepassingen. 

Schouten Dental is een divisie van Schouten Group wat sinds 1937 een familie bedrijf is. Schouten Group is doorgegroeid met een breed assortiment aan afdruk en vorm materialen en systemen voor veel sectoren zoal dental, medical & healthcare, prototyping, engineering, industrie, beton industrie en meer.

Met dagelijkse distributie van pakketten tot aan volledige vrachten distribueren wij vanuit Nederland dagelijks in de BeNeLux, Europa en wereldwijd. In samenwerking met klanten en partners worden er materialen ontwikkeld die voor toepassingen om specifieke wijze ingezet kunnen worden.
sgdentalshop is een online webwinkel wat hierdoor snel kan anticiperen op kleine en grote vraag van materialen die naar wens op rekening kan worden besteld of direct kan worden afgerekend. Naast de artikelen die op de website staan hebben wij een tal van artikelen in ons assortiment of kunnen wij ook maat oplossingen bieden.
De klantenservice van desgdentalshop is bereikbaar voor eventuele vragen en technische vragen, support maar ook verzoeken of alternatieve producten.

Schouten Group heeft met de divisie Syntec een zeer breed assortiment aan siliconen en polyurethaan rubbers en harsen. Syntec levert een ruim assortiment aan 3D print materialen, 3D printers rubbers harsen, schuimen en andere bijzondere producten voor een diversiteit aan industrieën. 

Blueshape 3D is een divisie binnen de Schouten Group die zich heeft gespecialiseerd in diensten en producten binnen het vorm proces voor diverse industrieën. Een stuk kennis en advies, eventuele productie en leveren van modellen, mallen, 3D systemen kan worden verkregen via Blueshape 3D. Schouten R&D is ook actief binnen de divisie Blueshape 3D en kijkt naar de vraag en mogelijkheden van klanten.

Heeft u vragen over Dental of andere divisies van Schouten Group, neem gerust contact met ons op.

Contact en adres gegevens

Schouten Dental | sgdentalshop.com

Bezoek adres en dagelijkse logistiek:

Laan van Londen 140
3317 DA Dordrecht
Nederland

T: 0031 (0) 186 60 3600
KVK: 23040059


Overige logistieke locaties (op afspraak):
Heinenoord
Mijnsheerenland

 

Winkelwagen
Accountmanager spreken?