+31 (0) 186 603 600

Kleur

Alles tonen

Type product

Merk

Type inbedmassa

Toepassing

Alles tonen

Lichtbron

3D printen

Schouten dental en sgdentalshop levert een diversiteit aan 3D printers, 3D printer materialen en 3D print toebehoren voor dentale toepassingen. De 3D printers zijn vloeistof printers met een geheel open systeem van SLA en DLP techniek. De 3D printers speciaal ontwikkeld voor het lab of in de praktijk met de desktop variant en de staande versie van de merken zoals o.a. Asiga. De printmaterialen van Detax, Pro3Dure, Keystone, Saremco en Asiga voor dentale toepassingen zoals modellen, lepels, kroon en brugwerk, prothesen, splints en boormallen etc. Uiteraard ook toebehoren zoals trays, tray bewaarbakken en post curing units.

Offerte aanvragen
Wilt u een offerte ontvangen voor een 3D printer? Neem telefonisch contact op via +31 (0)186 603 600 of per e-mail via info@sgdentalshop.com. We staan u graag te woord!

3D Printen binnen de dentale en tandheelkundige sector is steeds belangrijker en niet meer weg te denken. Inmiddels is de techniek ontwikkeld dat diverse toepassingen zoals modellen, prothesen K+B, tijdelijke voorzieningen, tandvleesmaskers, Indirect bonding trays, splints, boormallen en andere toepassingen snel en eenvoudig geproduceerd kunnen worden. Schouten dental is gespecialiseerd in de levering van 3D printers en 3D print materialen en werkt met diverse merken en open systemen.

Asiga 3D printers

3D printer fabrikant Asiga is marktleider voor de dentale en audiologische industrie. Asiga heeft met de Asiga Max en Asiga Pro4K modellen een ruim assortiment aan open systeem printers die gebruikt kunnen worden voor de verschillende toepassingen. Deze printers zijn snel, efficiënt, betaalbaar en worden geleverd zonder enige licentie kosten voor software. Asiga Max is een makkelijk te integreren machine die in ieder laboratorium of praktijk geplaatst kan worden door de kleine omvang. De Asiga Pro 4K serie is een echte productie printer voor het produceren van grotere oplages in een korte tijd. De Asiga printers zijn te bestellen met een 385 nm UV of een 405 nm lichtbron.  Een bijna plug-and-play machine met de hoogste kwaliteit door Asiga’s gepatenteerde SPS systeem. Dit zorgt voor een betrouwbare kwaliteit bij iedere print laag. Het totaal open materiaal systeem zorgt voor een veelzijdigheid aan materiaal keuze op toepassing of printvloeistof merk.

Print vloeistoffen

Doordat Schouten Dental al jaren samenwerkt met de toonaangevende printvloeistof fabrikanten bieden wij een brede keus aan materialen. Voor iedere toepassing is er een keuze uit diverse materialen of van diverse materiaal fabrikanten zoals Detax, Pro3Dure en Asiga. Asiga printers zijn compleet open en dat betekend dat dankzij het meegeleverde .ini file van het materiaal, geprint kan worden op iedere Asiga.

Neem contact met ons op om te kijken hoe u de 3D printer technieken wilt uitbreiden of integreren binnen uw organisatie.

Winkelwagen
Accountmanager spreken?