Stap-voor-stap Model Systeem 2000: Profident 2010
26/07/2016
Meer translucentie zirkonium met Nacera® Blue X
17/10/2016
Toon alles

Uitgelicht: Straal- en polijstmiddelen

Straal- en polijstmiddelen

Straal en polijstmiddelen van Schouten Group helpen u bij het reinigen en verdikken van gevoelige oppervlakte, zonder dat er een silicosegevaar optreedt. Ons assortiment staal- en polijstmiddelen bestaan uit een range van producten die we hieronder kort zullen toelichten.

 

Straalmiddelen

Glasparels

Door het gebruik van glasparels egaliseert u het gewenste oppervlak en verwijdert u roest. De Glasparels zijn verkrijgbaar in korrelgrootte van 50 µm en 125 µm. Glasparels zullen uw oppervlak niet beschadigen. Glasparels zijn onder andere geschikt voor het bijwerken van;

  • Roestvrij staal
  • Aluminium
  • Andere Non-ferro metalen

Aluminium Oxide

Aluminium Oxide zorgt voor een zeer hoge straalprestatie en is leverbaar in drie verschillende korrelgrootte; 250 μm, 110 μm en 50 μm. Aluminium Oxide is uitstekend te gebruiken op staal voor het verwijderen van roestvlekken of ontlakking. Ook kan het als voorbehandeling gebruikt worden.

 

Polijstmiddelen

Poliresin

Poliresin is een geurloos polijstmiddel, speciaal ontwikkeld voor het polijsten van acryl kunstgebit. Poliresin wordt op dezelfde wijze gebruikt als puimsteen, maar verzacht ook beter en heeft een 30% langere levensduur. De acryl wordt licht gepolijst door de unieke kristalstructuur van Poliresin. De tijd die vereist is voor de volgende hoogglans polish wordt hierdoor sterk verminderd.

Puimsteen

Ons assortiment puimsteen bestaat uit een drietal verschillende korrelgrootte; Puimsteen grof (5/0), puimsteen middel (1/0) en puimsteen fijn (6/0). De verwerkingseigenschappen van de puimsteen zijn excellent. Puimsteenpoeder kan na gebruik zonder probleem weggegooid worden, omdat het een natuurvriendelijk product is.

 

Speciale producten

Steriele Puimsteenpasta

Puimsteenpasta wordt gebruikt voor het polijsten van acryl kunstgebitten. De vloeistof heeft een hoge bacteriedodende en schimmelwerende werking. Met deze steriele puimsteenpasta voorkomt u op een effectieve manier onaangename geurtjes. Daarnaast zorgt het voor een efficiënte vertragingen en permanente uitdroging van het polijstmateriaal. Puimsteenpasta bevat geen formaldehyde en is biologisch afbreekbaar.

Ultrasonic dental plak cleaner

De ultrasonic dental plak cleaner is een tandsteen verwijderaar die oplost in water. Het product bestaat uit een speciaal middel dat helpt bij het verwijderen van tandsteen of tandplak op een kunstgebit of prothese. Het middel kan worden gebruikt in tandtechnisch en prothetische praktijken door tan dartsen.

Ultrasonic polijstpasta cleaner

De ultrasonic polijstpasta cleaner is een middel dat oplost in water. Het product kan uitstekend worden gebruikt  voor het elimineren van polijstrestanten en materialen met een hoog vetgehalte op kronen, bruggen, protheses en instrumenten voor gebruik op ultrasonische eenheden en vloeibare pin reinigingssystemen.

3-daagse topaanbieding – 6 t/m 8 september 2016

Webwinkel