Premium zirkonium van Nacera
22/04/2016
Stap-voor-stap Model Systeem 2000: Profident 2010
26/07/2016
Toon alles

Ontdek de producten van Schouten Dental met voordeel!

Zoals u misschien wel weet biedt Schouten Dental meer dan alleen gips. Het is nu tijd om kennis te maken met de rest van ons assortiment. We bieden namelijke een tijdelijk voordeel op een groot deel van ons assortiment. Zo zijn CAD/CAM producten, gel en siliconen afdrukmaterialen, putty's en andere producten verkrijgbaar met een flinke korting!

Premium zirkonium

Heeft u al kennis kunnen maken met de premium zirkonium schijven van Nacera? Zirkonium van Nacera is van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar voor diverse freesmachines als Amann Girrbach, Zirkonzahn en DWX-4. De blanks zijn beschikbaar in meerdere hoogte maten van 14 mm t/m 22 mm.

CAD/CAM producten

Naast een breed assortiment aan zirkonium bieden wij ook diverse alternatieve producten als de blue wax discs. Onze blauwe was schijven zijn perfect voor het gebruik in een milling machine met een doorsnede van 98,3 mm en te verkrijgen in een hoogte van 14 en 20 mm.

Gel en silicone afdrukmaterialen

Met het leveren van silicone gietmateriaal van ons eigen huismerk Dentalsil en het merk Zhermack Elite hebben wij een breed assortiment aan afdrukmaterialen en verpakkingshoeveelheden. De Dentalsil siliconen zijn ook uitstekend voor de cuvetteloze dupliceertechniek door de hogere Shore A 24.

Putty

De dentale putty afdrukmaterialen zijn te verkrijgen in diverse Shore A hardheden en verpakkingsgrootte. Zeer nauwkeurige en fijn te verwerken putty's op zowel additie (1:1 mengverhouding) als condensatie basis met een gel tube.

Cuvetteloze dupliceertechniek

Bespaar tot wel 60% op uw siliconenverbruik met de cuvetteloze dupliceertechniek. De cuvetteloze dupliceertechniek is volledig geïntegreerd binnen Schouten Dental. Geheel in de eigen kleuren Schouten blauw en wit zijn de producten voor de cuvetteloze dupliceertechniek eenvoudig te herkennen.

Voor de gebruiksaanwijzing van de cuvetteloze dupliceertechniek kunt u hier terecht. Bestel een starterset met tijdelijk voordeel op schoutendentalshop.nl!

Heeft u vragen over de actie of over onze producten? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.
Webwinkel