Tandarts gips

Onze belangrijkste (tandarts) gips producten staan onder verdeeld in de vijf klassen met de daarbij horende verpakkingen, kleuren en artikel nummers. Voor extra informatie en eigenschappen over deze producten download of raadpleeg onze gipskaart.

Wij leveren alle soorten in het laboratorium gevraagde kwaliteitsgipsen, o.a. articulatorgipsen, modelgipsen, tandarts gipsen, model hardgipsen en superhard gipsen in een grote variëteit aan kleuren en hardheden. Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke grondstoffen en voor de synthetische gipsen gebruiken wij de kwaliteit van de levensmiddelenindustrie. Principieel zetten wij geen basis grondstoffen uit de rookgasontzwaveling in. Alle dentaalgipsen worden geproduceerd in overeenstemming met EN ISO 6873 voorschriften en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

De keuze van welke klasse gips er gebruikt moet worden hangt af van de modelvervaardiging. Schouten Dental levert van klasse I t/m klasse V gipsen voor diverse toepassingen.

Gipsklasse I: Afdrukgips, artikulatorgips, snelle reparaties, gipsslotjes.
Gipsklasse II: Inbedgips (cuvettengips).
Gipsklasse III: Prothese- en tegenbeetmodellen, inbedden orthodontie- en studiemodellen.
Gipsklasse IV: Orthodontie- en studiemodellen, definitieve modellen, tegenbeet modellen, prothese modellen, framewerk Alle keramiek- en metaal techniek, kroon- en brugwerk, tandkransen, losse stompen e.d, CAD/CAM systemen.
Gipsklasse V : Super hardgips, met een hoge expansie voor een speciale dentale techniek.

Klasse I gips

Personal

Klasse II gips

Personal

Klasse III gips

Handheld 3D Scanners

Klasse IV gips

Desktop 3D Scanners

Klasse V gips

Desktop 3D Scanners

Gips accessoires

Desktop 3D Scanners
Webwinkel