PMMA & Wax

Frees wax producten

De blue wax en biostar producten zijn speciale frees blanks van wax producten ontwikkeld voor de dentale CAD/CAM techniek. Kronen en bruggen kunnen digitaal vervaardigd worden en vervolgens kan de verloren wasmethode worden toegepast. Onze wasmaterialen zijn perfect om te frezen en brand volledig uit bij de verlorenwasmethode.

Freesproducten van PMMA (polymethyl methacrylate)

Onze PMMA producten zijn speciaal ontwikkeld voor de dentale CAD/CAM techniek, net als bij wax kan de verloren wasmethode hierbij worden toegepast. PMMA zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en twee dikte maten (14 en 18 mm). Deze PMMA producten zijn restloos verbrandbaar.

Polya BioStar Plus

Polya BioStar Plus is voor permanente en tijdelijke restauraties, zoals noodkronen. Deze thermoplastic acrylic polymeer is ideaal voor allergische reacties, resistent voor plak, biocompatible. Deze schijven zijn translucent en in verschillende kleuren te verkrijgen.

PEEK

InnoBlanc medical PEEK is hoogstaand biocompatible en puur PEEK materiaal gebaseerd op polyether ether cetone. InnoBlanc medical PEEK is geschikt voor uitneembare restauraties, zoals frames, partiële en kroon en brugwerk.

Splint Plus Biostar

Splint Plus Biostar is een transparante polycarbonaat dental frees blank. Deze polycarbonaat Splint Plus blank is geschikt voor bite splints en boorsjabloon.
Webwinkel