Scanbox dental 3D scanner

De Scanbox; een volautomatische tandheelkundige scanner. Wat maakt het zo speciaal: De basisversie van de CAD-software dentProgress® is inbegrepen in de levering van de Scanbox! De all-round zorgeloos pakket aangeboden door slimme optica is bijzonder geschikt voor beginners, slimme spenders en professionals die willen dat de productie snel, eenvoudig en voordelig is.

Naast de basisfuncties zoals kronen en bruggen, uitbreidingsmodules zoals de BioArticulator, inlay-onlay-fineer of individuele abutments zijn te allen tijde beschikbaar. Tijdens de ontwikkeling, slimme optiek vooral gericht op de ergonomie en gebruiksgemak. Daarbij werd de fl ap mechanisme bewust weggelaten zodat productie nog sneller en effectiever. Maar één ding is niet veranderd! De Scanbox van slimme optiek is voorzien in de gebruikelijke ‘Made in Germany’ kwaliteit en wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

De Scanbox is beperkt tot 3 eenheden per constructie. Dit biedt beginners en kleine laboratorium een ​​rendabele overstap naar tandheelkundige CAD. Er is altijd de mogelijkheid van het aanpassen van uw Scanbox aan uw groeiende eisen die purchasin extra modules.

Brochures

Brochure Scanbox
Algemene brochure Scanbox

Webwinkel