Scanbox Pro dental 3D scanner

de Scanbox; een volautomatische tandheelkundige scanner. Wat maakt het zo speciaal: De basisversie van de CAD-software dentProgress® is inbegrepen in de levering van de Scanbox! De all-round zorgeloos pakket aangeboden door slimme optica is bijzonder geschikt voor beginners, slimme spenders en professionals die willen de productie te gemakkelijk, snel en kosteneffectief zijn.

Naast de basisfuncties zoals kronen en bruggen, uitbreidingsmodules zoals de BioArticulator, inlay-onlay-fineer of individuele abutments zijn te allen tijde beschikbaar. Tijdens de ontwikkeling, slimme optiek vooral gericht op de ergonomie en gebruiksgemak. Daarbij werd de fl ap mechanisme bewust weggelaten zodat productie nog sneller en effectiever. Maar één ding is niet veranderd! De Scanbox van slimme optiek is voorzien in de gebruikelijke ‘Made in Germany’ kwaliteit en wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Met de Scanbox Pro kunt u maximaal te bouwen tot 32 eenheden tegelijk per patiënt geval. Voor professionele gebruikers die willen een groot volume van de orders van kronen en bruggen te hanteren (volledig anatomisch, anatomisch verminderd en minimale sterkte bestellingen).

Brochures

Brochure Scanbox Pro
Algemene brochure Scanbox Pro

Webwinkel