PICO2HD dental 3D printer

De Asiga PICO2 HD is de printer voor het vervaardigen van Kroon en brugwerk, inlays/onlays, werkmodellen, stompen, surgery guides, partiële frames en meer dentale toepassingen. De Asiga PICO2 en Asiga PRO2 zijn de machines om de productiviteit binnen het productie proces te verhogen.

Met de hoge resolutie en nauwkeurigheid in de X- en Y-as en de 1 micron laagdikte in de Z-as in combinatie met de hoge LED’s is zijn de Asiga modellen de ideale keuze voor het digitale tandtechnische laboratorium. De PICO2 HD kan met een hoge detaillering tot wel 20 kappen en 16 kronen produceren in minder dan 3 uur. De PRO2 is dan ook zeer geschikt voor grotere producties of het vervaardigen van modellen.

Met het open materiaal systeem is het mogelijk om met materialen van overige product producenten te printen. Naast de keuze van de materialen van Asiga zijn er programmeringen van o.a. fabrikanten zoals Detax, pro3dure en Dreve mogelijk. Met een eenvoudige handeling is het materiaal in de printer snel en eenvoudig gewijzigd.

    Brochure downloaden

Webwinkel