ProJet 3510 DPPro dental 3D printer

Speciaal ontwikkeld voor het tandtechnisch laboratorium toepassingen, de hoge capaciteit ProJet 3510 DPPro 3D-printer maakt nauwkeurige, aangepaste tandheelkundige modellen voor onmiddellijke gieten, persen, de patiënt onderwijs en testen. De ProJet 3510 DPPro wordt aangedreven door MultiJet (MJP) printtechnologie, waardoor tandheelkundige fabrikanten om snel af te drukken accurate wax-ups voor de productie van prothesen, te vervaardigen precisie werkende modellen in een steenachtig materiaal, en produceren boor gidsen in duurzaam kunststof . De ProJet 3510 DPPro voorzien rond-de-klok en het dezelfde dag cyclustijden, wat leidt tot verminderde doorlooptijden en kostenvermindering.

Met een keuze van materialen die passen in de bestaande productie-workflows, met inbegrip van USP Class VI-staat VisiJet® Stoneplast, de ProJet 3510 DPPro maakt geaccepteerd productiemethoden sneller, gemakkelijker en efficiënter. De grote build volume betekent meer wax-ups en modellen in minder tijd, en de hoge nauwkeurigheid betekent betere resultaten en gelukkiger klanten. Bovendien, efficiënt materiaalgebruik, onderhoudsarme werking, en een vijf jaar printkop garantie kunt u afdrukken met vertrouwen en kosten laag te houden.

Videopresentaties

Videopresentatie ProJet 3510 DPPro
[video_lightbox_youtube video_id=”dE6wsdPcLZk” width=”750″ height=”500″ anchor=”3D Systems MultiJet Printing Process”]

Videopresentatie ProJet 3510 DPPro
[video_lightbox_youtube video_id=”X_7ynTdJQVA” width=”750″ height=”500″ anchor=”ProJet 3510 DPPro, the Ultimate in Dental Lab Production”]

Brochures

Brochure ProJet 3510 DPPro
Algemene brochure ProJet 3510 DPPro

Webwinkel